Tempur One Matras ➡️ 15 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tempur One Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om je de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Tempur One Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Tempur One Matras: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Tempur One Matras

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Tempur One Matras

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Tempur One Matras Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om het dekbed te schoonmaken, is het dekentje te zwaar voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en ook het kostprijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kan het warmtegraad vanaf de bed zijn beheerd. Het toestel dient naast de het bed te wezen geplaatst plus kan met één afstandbediening zijn aangepast. Daarvan zijn de accu’s niet echt standaard ingesloten. Het kostprijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 diverse matrassen. Wij focussen in de twee favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen één dikte van 25 cm. De O2 heeft één middelmatig tot stevig karakter, hetgeen uitstekend geschikt is bij kant en tevens rugzijde slapers.

Het hybrid is net een beetje steviger. Het grote verschil tussendoor de 2 materassen blijkt dat aan het hybrid ’n pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
De minste afmeting van de Het Emma O2 matras bedraagt 439 en ook de grote maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de tarieven vanuit 899 tot €2.039. Gelijkend op jij mag aanschouwen, lopen het tarieven krachtig uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Tempur One Matras

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra belang heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen sterk aspecten. Foam opereert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden zodoende wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel transpireert of in een heel dampig milieu woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (echter toch steviger dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist datgene mijn persoonlijke matras een intense geur kun bezitten?

Inderdaad, indien uw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, is het feit dat zeer gebruikelijk. Het geur staat onschadelijk en wanneer je het slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdwijnt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook erkend voor het doel zuigelingen op de te rusten. Dus maak je niet zorgen betreffende deze geur van je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Tempur One Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️