Tempur Matrashoes ☑️ 11 OPZIENBARENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tempur Matrashoes:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Tempur Matrashoes

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Tempur Matrashoes: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Tempur Matrashoes

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Tempur Matrashoes

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Tempur Matrashoes Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de dekbed te reinigen, blijkt het dekentje te erg zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er 2 formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm tevens 240×220 en ook het kostprijs start op €165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad instrument mag de warmte vanuit het bedje wezen beheerd. De toestel hoort vlakbij het slaapplek om te zijn opgesteld plus mogen door middel van één afstandsbediening zijn bijgesteld. Van dit zijn het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse bedden. We focussen in op de een tweetal populairste bedden: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen hebben ’n diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent een medium tot stevig eigenschap, hetgeen uitstekend aansluit voor kant en ook rugslapers.

Het gemengde is juist een beetje steviger. Het grootste afwijking tussenin het een tweetal materassen blijkt het bij het gemengde ’n pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De kleinste afmeting van het Emma O2 materas kostprijs €439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras beginnen het kosten van 899 euro tot €2.039. Zoals u mag bekijken, bewegen het prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Tempur Matrashoes

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat bijkomende support verleent. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer waarde heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Net gelijk elk materialen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterk kanten. Vulling opereert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure keuze voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat meer steun. Het grootste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel vochtig milieu woont, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast te een wat knusser wolkengevoel en dus als zachter (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke bed een intense geur mag hebben?

Ja, indien uw recente Emma-bed een lucht ervaart, is het feit dat heel gebruikelijk. De lucht is onbedreigend en als jij hetzij matras tweeënzeventig uur laat doorluchten, verdwijnt deze geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend met het doel baby op het laten slapen. Derhalve maak je u niet bekommeringen aangaande deze lucht van uw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Tempur Matrashoes

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️