Tempur Kussens 🔥 6 SCHOKKENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tempur Kussens:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Tempur Kussens

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Tempur Kussens: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Tempur Kussens

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Tempur Kussens

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Tempur Kussens Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekentje te wassen, blijkt het dekbed te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus het prijs start bij €165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kunnen de warmtegraad van het bed worden beheerd. Het toestel hoort naast het bedden te zijn opgesteld en ook kan via een afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan bevinden het energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. Het prijs vanaf het temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier diverse bedden. We concentreren in op de een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei bedden hebben een diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit ’n medium naar vast eigenschap, hetgeen prima geschikt is voor kant en tevens rugslapers.

De hybrid schijnt juist enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussen de twee matrassen is het op het hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Emma O2 bed kost 439 en de grote afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de prijzen vanuit €899 tot €2.039. Net als u kunt bekijken, gaan de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Tempur Kussens

Behalve de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukzones (meestal als een deel van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die enigszins zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen sterke kanten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een heel dampig klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast om voor een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter toch harder dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn bed een intense lucht kan ervaren?

Inderdaad, als je nieuwe Emma-bed een stank heeft, is datgene erg gebruikelijk. Het lucht ligt onschadelijk en wanneer u het slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, vervaagt deze stank. Onze items zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel baby op om rusten. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen over het geur van jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Tempur Kussens

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️