Tempur Beter Bed ➡️ 10 ONTHULLENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Tempur Beter Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Tempur Beter Bed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Tempur Beter Bed: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Tempur Beter Bed

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Tempur Beter Bed

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Tempur Beter Bed Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar is te het deken te wassen, is de deken te zwaar gedurende huishoudelijke wasserettes. Er 2 maten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en de prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit de bedje zijn beheerd. Het toestel dient naast de de bedden te worden neergezet en ook mogen met 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier verschillende bedden. We focussen in de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten een diktegraad van 25 centimeter. Het O2 heeft een gemiddeld tot stevig karakter, dat prima aansluit bij zij en achterkant slapers.

Het gemengde schijnt precies een beetje steviger. De grote afwijking tussendoor het een tweetal matrassen schijnt het aan het gemengde een pocketvering laag is geïntegreerd.
Het minste maat van de Het Emma O2 materas kostprijs 439 en het grootste formaat €1.069. Bij het Emma Hybrid materas vangen aan de tarieven vanuit 899 t/m 2039 euro. Zoals jij kunt zien, gaan het kosten krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Tempur Beter Bed

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue doet zich aker voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook foam en binnenveren ieder unique krachtige aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je veel zweet of in een erg vochtig milieu leeft, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor om een beetje knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke geur mag ervaren?

Ja, wanneer uw verse Emma-matras een stank ervaart, staat dat zeer normaal. De lucht ligt onschadelijk en wanneer je de matras tweeënzeventig uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt dat stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens toegestaan om baby’s op te dutten. Daarom maakt jij niet zorgen over deze geur afkomstig van uw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Tempur Beter Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️