Temperatuur Amsterdam Zuidoost 🔥 6 SCHOKKENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Temperatuur Amsterdam Zuidoost:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten beschikbaar. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Temperatuur Amsterdam Zuidoost

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Temperatuur Amsterdam Zuidoost: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Temperatuur Amsterdam Zuidoost

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Temperatuur Amsterdam Zuidoost

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Temperatuur Amsterdam Zuidoost Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het mogelijk blijkt te zijn om het deken om te schoonmaken, is de dekbed te erg zwaar voor huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 en ook de prijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temp pad tool kunnen de warmte vanaf het bedden zijn gereguleerd. Het machine moet naast de het slaapplek te worden opgesteld en kan door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan bestaan het energiecellen geen standaard inbegrepen. De prijs vanaf de temp pad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit een viertal verschillende bedden. Wij focussen in de twee favoriete matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben één diktegraad vanaf 25. De O2 heeft ’n gemiddeld tot ferm eigenschap, dat uitstekend geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

De hybrid schijnt net iets harder. De grootste afwijking tussendoor de 2 matrassen schijnt het feit dat bij de gemengde ’n pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
De minste formaat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 euro en ook de grootste afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit 899 t/m 2039 euro. Zoals je kan bekijken, lopen de prijzen sterk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Temperatuur Amsterdam Zuidoost

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook foam en interne veren elk eigen krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel dampig milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog harder dan de Original) is aangemerkt.

Is het waar datgene mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank mag ervaren?

Inderdaad, als uw recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, is het feit dat erg gewoon. Het geur staat onbedreigend en wanneer jij hetzij bed 72 uren laat ventileren, verdampt die geur. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby op het laten slapen. Derhalve maak je je geen bekommeringen aangaande de geur uit je nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Temperatuur Amsterdam Zuidoost

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️