Swiss Sense Topper 90×200 ➡️ 7 ONTHULLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Swiss Sense Topper 90×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om je de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Swiss Sense Topper 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Swiss Sense Topper 90×200: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Swiss Sense Topper 90×200

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Swiss Sense Topper 90x200

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Swiss Sense Topper 90×200 Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar is om het dekbed om te reinigen, is de deken te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 formaten verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het kosten begint op 165 euro.

Temp pad

Met het temp pad tool mag de temperatuur van de bedden worden beheerd. Het apparaat moet naast het bedden om te zijn neergezet plus mag met één afstandbediening worden versteld. Van dit bevinden de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf de temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende bedden. Wij focussen in op de 2 meest populaire materassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben één dikte van 25. Het O2 heeft ’n medium tot stevig aard, wat goed aansluit voor zijde en ook achterkant slapers.

De hybride is precies enigszins harder. Het belangrijkste onderscheid tussendoor de een tweetal matrassen blijkt dat bij het hybride één pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
De kleinere maat vanaf de Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en ook de grote maat 1069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op u kunt zien, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Swiss Sense Topper 90×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last ervaart door drukplekken (doorgaans als een deel van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde alignering van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk krachtige punten. Schuim opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief voor.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren daardoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel transpireert of in een erg vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog harder dan de Original) wordt aangemerkt.

Klopt dat mijn matras een sterke stank kun bezitten?

Ja, indien je nieuwe Emma-matras een stank heeft, is het feit dat erg gewoon. Het lucht ligt onschadelijk en als je de slaapoppervlak twee en zeventig uur laat ventileren, vervaagt dat lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel baby op te rusten. Daarom maak je niet zorgen betreffende de lucht afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Swiss Sense Topper 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️