Swiss Sense Boxspring 🔥 7 VERRASSENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Swiss Sense Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Swiss Sense Boxspring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Swiss Sense Boxspring: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Swiss Sense Boxspring

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Swiss Sense Boxspring

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Swiss Sense Boxspring Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het dekbed te reinigen, is de dekentje te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee maten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook het kostprijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kan het warmte vanaf het bedje worden geregeld. Het machine dient vlakbij het bed te wezen opgesteld en mag via één afstandbediening zijn aangepast. Hiervan zijn de batterijen niet standaard ingesloten. Het kosten van de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende materassen. Wij zoomen in op het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden bezitten één diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit één medium naar stevig aard, hetgeen goed geschikt is voor zij en ook rugslapers.

Het gemengde is precies enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het een tweetal materassen blijkt het op de hybrid ’n pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
De kleinste formaat vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 euro en tevens het grote formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas starten de kosten vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op jij kan zien, lopen de kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Swiss Sense Boxspring

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak ervaart door drukzones (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals gelijk ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterke punten. Schuim opereert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef krijgt dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een superieure optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat steviger en geven zodoende wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig zweet of in een heel vochtig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag is aangepast om voor een wat knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een krachtige geur kun hebben?

Ja, indien uw verse Emma-bed een geur bezit, ligt het feit dat erg gewoon. Het geur ligt onschadelijk en wanneer u de matras twee en zeventig uur laat toe ventileren, vervaagt die stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens erkend voor het doel zuigelingen op om rusten. Derhalve maak je niet bezorgdheden aangaande de geur afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Swiss Sense Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️