Splittopper 🔥 12 OPMERKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Splittopper:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Splittopper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Splittopper: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Splittopper

Emma heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Splittopper

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Splittopper Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar is te het dekbed te wassen, is het deken te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kan de warmtegraad van de bedden worden beheerd. De machine moet naast de bedden om te wezen neergezet plus mogen met één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Hiervan bevinden het energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kosten vanaf het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende matrassen. We zoomen in het 2 favoriete bedden: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden bezitten één dikte van 25 centimeter. Het O2 kent een middelmatig tot vast karakter, dat uitstekend past bij zijde en rugslapers.

Het hybrid is precies een beetje steviger. De grote onderscheid tussen de twee materassen is het feit dat op het hybrid ’n pocketveer laag schijnt toegevoegd.
Het kleinste maat vanaf het Het Emma O2 bed kost €439 en ook het grote afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras starten de prijzen van €899 tot 2.039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, lopen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Splittopper

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie last voelt door drukzones (gewoonlijk indien een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Zoals zoals elk materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique sterk punten. Schuim werkt druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je heel veel zweet of in een heel dampig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om te een wat knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog harder dan de Original) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn bed een sterke stank kun hebben?

Inderdaad, indien uw recente Emma-matras een lucht bezit, is dat heel gewoon. Het stank staat onbedreigend en wanneer jij de bed tweeënzeventig uur toelaat luchten, vervaagt dat geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby’s op de te rusten. Derhalve maak u geen enkele bekommeringen aangaande het stank afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Splittopper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️