Split Topper Hoeslaken 200×200 🔥 14 SIMPELE FEITEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste kortingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Split Topper Hoeslaken 200×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Split Topper Hoeslaken 200x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Split Topper Hoeslaken 200×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Split Topper Hoeslaken 200×200

Emma heeft een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Split Topper Hoeslaken 200x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Split Topper Hoeslaken 200×200 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar is te de dekentje om te wassen, is het dekentje te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar van 150×200 cm alsook 240×220 en ook het kostprijs start op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan het warmte vanaf het bedje worden geregeld. De apparaat dient naast de de bedden te wezen opgesteld en ook mag door middel van een afstandsbedieningstoestel wezen versteld. Hiervan bevinden het accu’s niet echt standaard inbegrepen. De kosten vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 uiteenlopende materassen. Wij zoomen in de een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft één gemiddeld naar vast eigenschap, wat prima geschikt is voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt net iets steviger. De grootste afwijking tussen het 2 bedden blijkt dat bij het gemengde ’n pocketveer niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinere afmeting van het Het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en het grootste maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit €899 t/m 2.039 euro. Net als je kunt zien, lopen de tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Split Topper Hoeslaken 200×200

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er toegepast aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die last ervaart door drukzones (doorgaans als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een slechte uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder unique sterke punten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een zijslaper bent en aker het besef krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je heel veel transpireert of in een heel dampig milieu woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de top laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje warmer wolkengevoel en dus als zachter (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien.

Is het waar dat mijn bed een sterke stank mag bezitten?

Klopt, als jouw verse Emma-matras een lucht bezit, is het feit dat zeer gebruikelijk. De stank staat onschadelijk en als jij hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt die stank. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens erkend met het doel zuigelingen op de om slapen. Daarom maak je je niet bezorgdheden aangaande het stank uit uw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Split Topper Hoeslaken 200×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️