Split Topper Hoeslaken 160×200 ✔️ 12 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Split Topper Hoeslaken 160×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Split Topper Hoeslaken 160x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Split Topper Hoeslaken 160×200: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Split Topper Hoeslaken 160×200

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Split Topper Hoeslaken 160x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Split Topper Hoeslaken 160×200 Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekentje om te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar voor huiselijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar van 150×200 centimeter tevens 240×220 en het prijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap mag het temperatuur vanaf het bedden worden geregeld. Het toestel moet naast de het bed te wezen neergezet plus mag via een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bestaan de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 verschillende matrassen. Wij concentreren in het een tweetal populairste bedden: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Allebei bedden kennen een omvang van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot ferm aard, wat uitstekend aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

Het hybrid schijnt net iets steviger. De grote verschil tussen de een tweetal materassen is het aan de hybrid een pocketvering niveau is geïntegreerd.
De minste maat vanaf het Emma O2 bed kostprijs €439 en ook de grootst maat €1.069. de Emma Hybrid matras starten de tarieven vanuit €899 tot 2039 euro. Net als je kunt bekijken, bewegen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma waarborg en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Split Topper Hoeslaken 160×200

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukzones (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel belasting verdraagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een onjuiste positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Zoals als elk materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique sterk punten. Vulling functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel vochtig milieu leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast om om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog steviger dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een intense stank kan ervaren?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-matras een stank ervaart, ligt het feit dat erg gewoon. Die lucht staat onschadelijk en wanneer je het bed 72 uur toelaat luchten, vervaagt die geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel baby op toelaten slapen. Dus maak je u geen bekommeringen aangaande het stank uit je nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Split Topper Hoeslaken 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️