Slaapplezier ➡️ 13 LUCRATIEVE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Slaapplezier:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Slaapplezier

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Slaapplezier: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Slaapplezier

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Slaapplezier

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Slaapplezier Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om de deken om te schoonmaken, blijkt de dekbed te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en het kosten begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kan de warmte vanaf de bedje worden beheerd. Het apparaat dient naast de slaapplek te worden opgesteld en mag met een afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bevinden de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. Het prijs van de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier diverse matrassen. Wij concentreren in op het een tweetal meest populaire bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide matrassen hebben ’n omvang van 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld tot stevig eigenschap, wat uitstekend aansluit voor zij en rugzijde slapers.

Het hybrid blijkt juist iets steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin de een tweetal materassen blijkt dat bij het hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 matras kostprijs 439 en ook de grootst afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid materas starten de tarieven van 899 tot en met 2039 euro. Zoals u kan bekijken, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Slaapplezier

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook foam en binnen veren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je hand slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven zodoende wat extra steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel dampig weer woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride is gezien als een medium stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast om een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een sterke stank kan hebben?

Inderdaad, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een geur ervaart, ligt dat erg gewoon. De stank is onbedreigend en indien u het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat luchten, verdampt die geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan met het doel baby’s op de toestaan rusten. Derhalve maak je u geen zorgen betreffende deze geur van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Slaapplezier

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️