Slaapkamer Set Kopen ✔️ 10 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Slaapkamer Set Kopen:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Slaapkamer Set Kopen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Slaapkamer Set Kopen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Slaapkamer Set Kopen

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Slaapkamer Set Kopen

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Slaapkamer Set Kopen Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het deken te reinigen, blijkt het deken te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en ook het kosten start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument mag de temperatuur vanuit het bedden wezen gereguleerd. De toestel hoort naast de de bedden om te worden neergezet plus mag met één afstandsbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier verschillende materassen. We zoomen in op het 2 favoriete materassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben ’n diktegraad vanaf 25 cm. De O2 bezit een gemiddeld naar vast eigenschap, hetgeen prima past bij zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride is net iets harder. Het grote onderscheid tussen het 2 bedden schijnt het feit dat op het hybrid één pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Het Emma O2 materas kost 439 euro en de grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid materas beginnen de kosten vanuit €899 tot en met €2.039. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, lopen het prijzen krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Slaapkamer Set Kopen

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Wie last ervaart door drukplekken (doorgaans als een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een onjuiste alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun biedt. Het meest passend is dan een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat meer support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Als je heel veel transpireert of in een zeer nat milieu leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een beetje knusser gevoel van wolken en dus als meer zacht (desalniettemin nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt datgene mijn eigen bed een intense stank kun ervaren?

Klopt, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat het feit dat zeer gewoon. Het stank is ongevaarlijk en wanneer u hetzij bed 72 uren toelaat doorluchten, vervaagt dat stank. Onze producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook erkend met het doel baby op het toestaan rusten. Daarom maak je je geen bekommeringen over het lucht afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Slaapkamer Set Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️