Slaaphouding ᐅ 6 SCHOKKENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Slaaphouding:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om je de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Slaaphouding

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Slaaphouding: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Slaaphouding

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Slaaphouding

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Slaaphouding Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde denkbaar is om de dekbed te schoonmaken, blijkt het deken te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 plus het kosten begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan het warmte vanaf het bedden zijn beheerd. De toestel hoort naast de de bedden om te zijn opgesteld en ook mag via 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan de accu’s niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kostprijs van het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse materassen. We focussen in de 2 populairste materassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beide materassen hebben een dikte van 25. Het O2 bezit één medium naar stevig eigenschap, hetgeen prima aansluit voor kant en tevens rugslapers.

Het gemengde is net enigszins steviger. De grote afwijking tussen het 2 bedden schijnt dat bij de hybride één pocketveer laagje blijkt toegepast.
De kleinere maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en tevens de grootst afmeting 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten vanuit 899 tot en met €2.039. Zoals u kunt bekijken, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Slaaphouding

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de modellen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die pijn heeft door drukpunten (doorgaans als een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de rug, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje meer waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Net als ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk krachtige punten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een enigszins warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar toch steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige lucht mag hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-bed een stank heeft, is het feit dat heel gewoon. Het stank is onschadelijk en indien je de matras tweeënzeventig uurtjes toelaat doorluchten, vervaagt die lucht. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel zuigelingen op toelaten dutten. Dus maak je u geen bekommeringen aangaande de stank uit uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Slaaphouding

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️