Slaaphouding Veranderen ✔️ 3 BEWEZEN FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je hoe je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Slaaphouding Veranderen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Slaaphouding Veranderen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Slaaphouding Veranderen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Slaaphouding Veranderen

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Slaaphouding Veranderen

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Slaaphouding Veranderen Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te reinigen, is de dekbed te erg gewichtig gedurende huiselijke wasserettes. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 en de kostprijs start bij €165 euro.

Temp pad

Met de temperatuurpad tool kan de warmte van het bedden worden geregeld. De apparaat dient naast het bedden te zijn geplaatst en mag via één afstandbediening worden aangepast. Hiervan bestaan het batterijen niet echt standaardgewijs ingesloten. De kosten van het tempereerpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal diverse materassen. Wij concentreren in het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten een dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft één gemiddeld naar stevig aard, hetgeen goed geschikt is voor kant en achterkant slapers.

Het hybrid schijnt precies enigszins steviger. De grote onderscheid tussen het twee matrassen schijnt dat aan de hybride ’n pocketvering laagje is geïntegreerd.
De kleinere formaat vanaf het Emma O2 matras kost 439 en tevens het grootste formaat 1.069 euro. de Emma Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit €899 tot 2039 euro. Zoals je kan bekijken, lopen het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Slaaphouding Veranderen

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Wie last heeft door drukpunten (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn ervaart door een onjuiste alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en schuim?

Net zoals alle materialen hebben ook foam en binnen veren elk eigen sterk punten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je veel transpireert of in een heel dampig klimaat verblijft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium stevig matras dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top laag is aangepast om voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn matras een sterke stank mag hebben?

Klopt, wanneer jouw verse Emma-bed een lucht bezit, is het feit dat heel gebruikelijk. Die stank staat ongevaarlijk en indien jij de bed 72 uurtjes laat luchten, verdampt die lucht. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel baby op de te dutten. Dus maak je u niet zorgen aangaande het lucht van je recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Slaaphouding Veranderen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️