Schuimrubber 2 Cm ᐅ 6 ONGEBRUIKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Schuimrubber 2 Cm:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van maten verkrijgbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Schuimrubber 2 Cm

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Schuimrubber 2 Cm: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Schuimrubber 2 Cm

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Schuimrubber 2 Cm

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Schuimrubber 2 Cm Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar is om de deken te wassen, is het deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en het kostprijs start bij 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad instrument kunnen het warmtegraad vanuit de bedden wezen geregeld. Het apparaat dient naast de de bed om te wezen geplaatst plus mag met een afstandbediening wezen versteld. Daarvan zijn de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten van het tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende materassen. We focussen in de 2 favoriete matrassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 heeft één medium tot ferm karakter, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en ook rugzijde slapers.

De gemengde blijkt precies een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussenin de 2 materassen schijnt het feit dat op de gemengde een pocketveer laag schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting van het Het Emma O2 bed kost 439 euro en het grote afmeting 1.069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de kosten vanuit €899 t/m €2.039. Gelijkend op je mag zien, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Schuimrubber 2 Cm

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en warmteregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak ervaart door drukzones (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn lijdt door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook foam en interne veren elk unique sterke aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om te een enigszins knusser wolkengevoel en dientengevolge als zachter (echter nog steeds vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist dat mijn bed een intense geur kun ervaren?

Ja, als jouw recente Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat datgene erg gebruikelijk. Die geur staat onschadelijk en als jij de slaapoppervlak twee en zeventig uren toelaat ventileren, verdwijnt dat geur. Onze producten zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook goedgekeurd om baby’s op toelaten dutten. Daarom maak je u niet bekommeringen aangaande deze geur van uw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Schuimrubber 2 Cm

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️