Schoenen Zelf Ontwerpen ☑️ 5 LUCRATIEVE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De Beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Schoenen Zelf Ontwerpen:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Schoenen Zelf Ontwerpen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Schoenen Zelf Ontwerpen: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Schoenen Zelf Ontwerpen

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Schoenen Zelf Ontwerpen

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Schoenen Zelf Ontwerpen Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om de dekentje om te reinigen, is de deken te gewichtig gedurende binnenlandse wasmachines. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het prijs start op 165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad gereedschap mag de warmte vanaf het bed zijn beheerd. De machine moet naast het bed om te worden neergezet en ook mag door middel van één afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende materassen. We concentreren in op het 2 favoriete bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden materassen hebben een omvang van 25. Het O2 heeft ’n medium naar vast eigenschap, dat prima past voor kant en rugslapers.

Het gemengde is juist iets steviger. Het grote onderscheid tussen de een tweetal materassen is het bij de hybride een pocketveer laag blijkt toegepast.
De minste maat van de Het Emma O2 materas bedraagt €439 en tevens het grootst maat €1.069. Bij Emma Hybrid bed vangen aan het kosten van 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op u kunt aanschouwen, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Schoenen Zelf Ontwerpen

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Personen die pijn heeft door drukzones (meestal als een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en schuim?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterke aspecten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden daardoor wat extra steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat leeft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist datgene mijn persoonlijke matras een intense geur kan bezitten?

Ja, indien jouw recente Emma-matras een stank ervaart, is datgene heel gebruikelijk. Het stank staat onschadelijk en als u de bed twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt dat lucht. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby op het toestaan slapen. Dus maak je je niet zorgen over deze lucht afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Schoenen Zelf Ontwerpen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️