Satijn Katoen Kussensloop 🔴 5 ONVOORSTELBARE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de beste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Satijn Katoen Kussensloop:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van maten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Satijn Katoen Kussensloop

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Satijn Katoen Kussensloop: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Satijn Katoen Kussensloop

Emma Sleep biedt een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Satijn Katoen Kussensloop

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Satijn Katoen Kussensloop Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te het dekentje te reinigen, is de dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook het prijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool kan de warmte vanaf het bed zijn gereguleerd. De toestel hoort vlakbij de bed om te zijn neergezet plus mag via 1 afstandsbediening zijn bijgesteld. Van dit bestaan het accu’s niet standaardmatig inbegrepen. Het kostprijs van de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse matrassen. Wij zoomen in het twee populairste materassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben een omvang van 25 centimeter. De O2 heeft ’n gemiddeld naar ferm karakter, wat goed geschikt is bij zij en ook rugzijde slapers.

Het gemengde schijnt net een beetje harder. De grote onderscheid tussen de een tweetal bedden blijkt het bij het hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
De kleinste formaat vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en tevens de grootst maat 1069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het prijzen vanuit 899 euro tot 2.039 euro. Zoals jij kunt aanschouwen, bewegen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Satijn Katoen Kussensloop

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren elk eigen krachtige kanten. Schuim opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras wellicht een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren daardoor wat extra steun. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je veel zweet of in een erg vochtig klimaat verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium-stevig bed dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om te een wat warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (maar toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een intense lucht kun bezitten?

Ja, indien uw verse Emma-bed een lucht ervaart, ligt datgene erg normaal. De stank staat ongevaarlijk en wanneer je het matras tweeënzeventig uren laat doorluchten, vervaagt die geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en ook erkend voor het doel baby op toelaten slapen. Daarom maak u geen enkele bezorgdheden betreffende het stank uit jouw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Satijn Katoen Kussensloop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️