Royal Health Foam Emma Matras 🔴 8 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Royal Health Foam Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Royal Health Foam Emma Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Royal Health Foam Emma Matras: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Royal Health Foam Emma Matras

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Royal Health Foam Emma Matras

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Royal Health Foam Emma Matras Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, is het deken te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en het kosten vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kunnen het temperatuur van het bedden wezen geregeld. De toestel hoort naast de het slaapplek om te zijn geplaatst en ook mag via één afstandsbediening wezen bijgesteld. Van dit bevinden de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende materassen. Wij concentreren in op de 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één diktegraad vanaf 25. Het O2 heeft één medium naar vast eigenschap, dat prima geschikt is bij kant en ook rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt precies iets steviger. Het grote afwijking tussendoor het 2 matrassen blijkt dat aan de gemengde een pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
Het minste formaat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en tevens het grote maat 1069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen het prijzen van 899 euro t/m €2.039. Net als jij kunt bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Royal Health Foam Emma Matras

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Wie last voelt door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte uitlijning van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een verkeerde alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net gelijk elk stoffen hebben ook schuim en interne veren hun afzonderlijk sterke punten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje warmer gevoel van wolken en daarom als meer zacht (maar nog steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige lucht mag ervaren?

Klopt, wanneer je nieuwe Emma-matras een geur ervaart, is het feit dat zeer normaal. De lucht staat onbedreigend en als jij de bed tweeënzeventig uur laat toe luchten, verdampt deze geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel zuigelingen op toestaan slapen. Derhalve maak jij niet zorgen betreffende het geur afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Royal Health Foam Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️