Rol Lattenbodem 120×200 🔥 6 SNELLE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Rol Lattenbodem 120×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Rol Lattenbodem 120x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Rol Lattenbodem 120×200: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Rol Lattenbodem 120×200

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Rol Lattenbodem 120x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Rol Lattenbodem 120×200 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de dekbed om te schoonmaken, is het deken te erg gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er een tweetal maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 plus de kosten start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kunnen het warmtegraad vanuit het bedden worden beheerd. De apparaat dient naast de bed te zijn opgesteld en ook kan met 1 afstandbediening worden aangepast. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaard ingesloten. De kosten van het tempereerpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal diverse matrassen. Wij concentreren in het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n dikte van 25 centimeter. Het O2 kent één gemiddeld naar vast karakter, hetgeen uitstekend past voor zijde en tevens rugslapers.

Het hybrid blijkt juist een beetje harder. De belangrijkste onderscheid tussenin het 2 materassen schijnt dat op het hybride één pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf het Het Emma O2 bed kost 439 euro en het grote afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de tarieven van 899 tot en met 2.039 euro. Net als u kan aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Rol Lattenbodem 120×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn ervaart door drukplekken (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is door het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag is aangepast om om een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een sterke stank kan hebben?

Klopt, als uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat dat heel normaal. De geur ligt onbedreigend en wanneer jij de slaapoppervlak twee en zeventig uren laat toe luchten, verdampt deze lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op het laten slapen. Daarom maak je u geen enkele bezorgdheden aangaande deze stank uit uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Rol Lattenbodem 120×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️