Queen Size Bed Maat ✔️ 6 SNELLE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Queen Size Bed Maat:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Queen Size Bed Maat

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Queen Size Bed Maat: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Queen Size Bed Maat

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Queen Size Bed Maat

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Queen Size Bed Maat Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed om te schoonmaken, blijkt de dekbed te zwaarwegend gedurende huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap mag de warmte vanuit de bed worden geregeld. Het machine hoort naast de het bedden om te worden geplaatst plus mag door middel van 1 afstandsbediening zijn aangepast. Daarvan bestaan het accu’s niet echt standaard bijgevoegd. Het kosten van de temperatuurpad ligt op €259 euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende bedden. Wij focussen in de 2 favoriete matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten één dikte van 25 centimeter. De O2 kent ’n middelmatig naar ferm eigenschap, hetgeen goed aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

Het gemengde schijnt juist iets steviger. De grote onderscheid tussen het 2 materassen schijnt dat op de hybride één pocketvering laagje is toegepast.
De minste maat van het Het Emma O2 matras kost 439 en ook de grote afmeting €1.069. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 euro t/m €2.039. Net als u mag aanschouwen, gaan het kosten krachtig uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Queen Size Bed Maat

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook vulling en interne veren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een zeer dampig weer woont, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor voor een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt dat mijn eigen bed een krachtige lucht kun ervaren?

Ja, als uw verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, is het feit dat heel gebruikelijk. Die lucht staat onbedreigend en wanneer u de matras twee en zeventig uurtjes toelaat luchten, vervaagt deze geur. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om zuigelingen op het om slapen. Derhalve maakt jij geen zorgen betreffende het stank afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Queen Size Bed Maat

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️