Poten Ikea 🔴 14 SIMPELE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Poten Ikea:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Poten Ikea

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Poten Ikea: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Poten Ikea

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Poten Ikea

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Poten Ikea Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar blijkt te zijn om de deken te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 en ook de prijs start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedden wezen beheerd. Het machine moet naast de de slaapplek te zijn neergezet en mag met een afstandbediening worden bijgesteld. Van dit bevinden het accu’s niet standaardmatig ingesloten. De prijs vanaf de temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. Wij zoomen in het twee populairste bedden: Emma O2 en de Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen één dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één gemiddeld naar ferm eigenschap, dat uitstekend past bij zij en tevens rugzijde slapers.

De hybride is precies iets steviger. Het grootste onderscheid tussenin de 2 materassen is dat op de hybrid een pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinste formaat van de Emma O2 materas bedraagt 439 en ook het grootste maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas vangen aan de kosten van €899 t/m 2039 euro. Net als u kan zien, lopen het tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Poten Ikea

Buiten de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer support biedt. Het beste is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lang op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun unique krachtige aspecten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer vochtig klimaat verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag is aangepast om voor een enigszins warmer gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen bed een sterke lucht mag ervaren?

Ja, indien uw verse Emma-bed een stank bezit, ligt dat heel gewoon. De lucht staat ongevaarlijk en als je hetzij bed 72 uurtjes laat ventileren, vervaagt die geur. Ons artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby’s op laten dutten. Dus maak je jij geen zorgen over het stank van uw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Poten Ikea

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️