Polyurethaan Matrastopper 🔥 7 VERBIJSTERENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Polyurethaan Matrastopper:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Polyurethaan Matrastopper

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Polyurethaan Matrastopper: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Polyurethaan Matrastopper

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Polyurethaan Matrastopper

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Polyurethaan Matrastopper Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het deken te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en de kosten vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap mag de warmte van de bed wezen beheerd. Het machine hoort naast het bed om te wezen geplaatst en mag door middel van een afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bevinden de energiecellen geen standaardmatig inbegrepen. De prijs van het tempereerpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende materassen. We focussen in op het een tweetal favoriete materassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben ’n dikte van 25. De O2 bezit ’n medium tot vast eigenschap, dat prima aansluit voor zij en rugslapers.

De gemengde blijkt juist een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussen het 2 materassen schijnt dat aan het hybride een pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Emma O2 bed kost €439 en tevens het grote afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid bed vangen aan de kosten vanaf 899 tot en met €2.039. Zoals jij mag aanschouwen, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Polyurethaan Matrastopper

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die last voelt door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk doet zich aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als elk stoffen hebben ook foam en interne veren elk unique krachtige punten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een betere optie voor.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel dampig weer leeft, is de kern met veren zeker het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de boven opperste laag is aangepast voor om een wat warmer wolkachtig gevoel en dus als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke stank mag hebben?

Klopt, wanneer je recente Emma-bed een lucht ervaart, is dat zeer gewoon. Het stank staat onschadelijk en als u het matras tweeënzeventig uurtjes toelaat ventileren, verdampt deze lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook erkend om baby’s op toelaten slapen. Derhalve maakt u geen enkele bekommeringen betreffende het stank uit jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Polyurethaan Matrastopper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️