Polypropyleen Prijs Per Kg ➡️ 6 BEWEZEN TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Polypropyleen Prijs Per Kg:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Polypropyleen Prijs Per Kg

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Polypropyleen Prijs Per Kg: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Polypropyleen Prijs Per Kg

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat je een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Polypropyleen Prijs Per Kg

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Polypropyleen Prijs Per Kg Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk is om het deken te wassen, blijkt de dekbed te erg zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er twee maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kan de temperatuur van het bed worden gereguleerd. Het machine hoort vlakbij de bedden te wezen neergezet plus mag via één afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit bevinden de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. Het prijs vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. Wij concentreren in op de 2 favoriete materassen: Emma O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben een omvang van 25. Het O2 heeft een middelmatig naar ferm aard, wat prima past voor zij en tevens rugslapers.

De hybride blijkt net een beetje steviger. Het belangrijkste verschil tussenin de een tweetal matrassen is het feit dat op de hybride ’n pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs 439 euro en tevens het grootste maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed vangen aan de tarieven vanaf 899 tot en met €2.039. Zoals jij mag bekijken, bewegen de tarieven sterk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Polypropyleen Prijs Per Kg

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die ongemak heeft door drukzones (meestal indien een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het teveel belasting draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals zoals alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique krachtige punten. Schuim functioneert druk verminderend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras wellicht een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat extra support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een heel dampig weer leeft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast om een wat warmer gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (desalniettemin toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen bed een intense lucht mag ervaren?

Ja, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt het feit dat erg gebruikelijk. De geur ligt onschadelijk en als u het matras 72 uur laat luchten, verdampt deze stank. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby op de te dutten. Daarom maak je jij niet zorgen over deze geur afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Polypropyleen Prijs Per Kg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️