Pocketveer Matras 90×200 🔴 10 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Pocketveer Matras 90×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om je de beste slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Pocketveer Matras 90x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Pocketveer Matras 90×200: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Pocketveer Matras 90×200

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Pocketveer Matras 90x200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Pocketveer Matras 90×200 Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het haalbaar blijkt te zijn om de dekbed om te schoonmaken, is het deken te zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool kan het warmte van de bed zijn geregeld. De apparaat dient vlakbij de bedden om te worden geplaatst en mag via 1 afstandbediening wezen aangepast. Van dit bevinden de accu’s geen standaardgewijs ingesloten. Het prijs vanaf het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 diverse materassen. Wij focussen in het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en de Emma Hybrid. Allebei materassen kennen ’n diktegraad van 25 centimeter. Het O2 kent één middelmatig tot vast karakter, wat uitstekend aansluit voor zijde en ook rugslapers.

De gemengde is net enigszins harder. Het grote onderscheid tussen de een tweetal bedden blijkt het feit dat bij het hybride ’n pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinere formaat van het Het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en tevens de grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas starten het prijzen vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op jij kan aanschouwen, bewegen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Pocketveer Matras 90×200

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lang op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en schuim?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen krachtige kanten. Foam werkt drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast voor voor een wat gezelliger gevoel van wolken en dus als softer (desalniettemin toch harder dan de Originele) is gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke bed een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, indien jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt dat heel gewoon. De geur is onbedreigend en als je hetzij matras tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, vervaagt dat geur. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op het toelaten dutten. Dus maak je jij geen enkele bezorgdheden over de lucht van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Pocketveer Matras 90×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️