Peuterbed Matras 70×140 ᐅ 9 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Peuterbed Matras 70×140:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Peuterbed Matras 70x140

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en vastheid biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Peuterbed Matras 70×140: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Peuterbed Matras 70×140

Emma heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Peuterbed Matras 70x140

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Peuterbed Matras 70×140 Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekentje te schoonmaken, blijkt de deken te gewichtig voor binnenlandse wasserettes. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temp pad instrument kan het temperatuur vanuit het bed worden gereguleerd. De toestel hoort naast het bedden om te worden neergezet en mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Van dit zijn de accu’s geen standaard ingesloten. De kostprijs van de temperatuurpad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op de twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten ’n omvang vanaf 25. De O2 kent ’n middelmatig tot stevig aard, hetgeen goed geschikt is voor zij en tevens achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist iets harder. De grootste onderscheid tussendoor de 2 materassen schijnt het feit dat aan het hybrid ’n pocketveer laag blijkt toegevoegd.
De kleinste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en tevens de grote maat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen de kosten van €899 t/m 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, gaan het kosten krachtig uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Peuterbed Matras 70×140

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie ongemak heeft door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de wervelkolom (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als elk materialen hebben ook schuim en binnen veren hun unique sterke punten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras vermoedelijk een betere optie in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat extra support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast om een beetje knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds steviger dan de Original) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn matras een krachtige stank mag ervaren?

Klopt, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is datgene zeer gebruikelijk. Het lucht is onschadelijk en als u hetzij matras 72 uur laat ventileren, verdampt deze geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend om baby’s op toelaten rusten. Daarom maak je jij niet bezorgdheden aangaande deze stank afkomstig van uw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Peuterbed Matras 70×140

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️