Order Emma Sleep ➡️ 5 SCHOKKENDE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Order Emma Sleep:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Order Emma Sleep

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan het standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Order Emma Sleep: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Order Emma Sleep

Emma biedt een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Order Emma Sleep

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Order Emma Sleep Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar is te het dekentje te reinigen, blijkt het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasmachines. Er twee maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en het kosten start op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit het bed worden beheerd. Het toestel moet naast het bed te worden opgesteld en ook mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan bestaan de accu’s niet standaardgewijs ingesloten. Het prijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft een viertal diverse bedden. Wij concentreren in op de twee favoriete matrassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten ’n dikte van 25 cm. De O2 heeft ’n middelmatig tot ferm eigenschap, hetgeen goed aansluit voor zij en ook rugslapers.

De hybrid blijkt net iets steviger. Het belangrijkste verschil tussen het 2 bedden schijnt het feit dat aan de hybride ’n pocketveer laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinere formaat van het Emma O2 materas bedraagt 439 en ook de grootste maat 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het tarieven vanaf 899 t/m €2.039. Zoals u kan bekijken, bewegen het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Order Emma Sleep

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Wie pijn voelt door drukplekken (doorgaans als een stuk van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Net zoals alle materialen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk kanten. Vulling werkt druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel dampig milieu leeft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is qua liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als zachter (desalniettemin nog steviger dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige stank mag bezitten?

Ja, wanneer jouw verse Emma-bed een geur bezit, staat dat heel gewoon. Die geur staat onschadelijk en wanneer jij het slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt dat geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel baby’s op om slapen. Derhalve maakt je geen enkele bezorgdheden aangaande het geur afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Order Emma Sleep

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️