Opblaasbare Bedden ☑️ 10 MAKKELIJKE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Opblaasbare Bedden:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Opblaasbare Bedden

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Opblaasbare Bedden: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Opblaasbare Bedden

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Opblaasbare Bedden

Naast de bedden heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Opblaasbare Bedden Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde haalbaar schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, is het dekentje te zwaar voor huiselijke wasmachines. Er een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 centimeter en 240×220 en het kostprijs vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen het warmte van de bed worden geregeld. De apparaat moet vlakbij de bed te zijn neergezet en ook mogen met 1 afstandsbediening worden versteld. Van dit bestaan het energiecellen geen standaardmatig ingesloten. De prijs van het temperatuurpad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier uiteenlopende bedden. Wij focussen in het twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n omvang van 25 centimeter. De O2 heeft een middelmatig naar ferm eigenschap, dat prima past bij zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride is net enigszins harder. Het grootste onderscheid tussenin het een tweetal matrassen is dat op de gemengde ’n pocketvering niveau is toegevoegd.
Het kleinere formaat van het Emma O2 bed kost 439 en tevens het grootste afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid matras starten de prijzen vanuit 899 euro t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt aanschouwen, lopen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Opblaasbare Bedden

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, support en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die ongemak ervaart door drukplekken (meestal als een deel van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocket veer en vulling?

Zoals zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen sterk punten. Foam opereert drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden hierdoor wat extra steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast voor een enigszins knusser gevoel van wolken en dus als zachter (maar toch vaster dan de Original) is beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke bed een intense stank kan bezitten?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een lucht heeft, ligt datgene erg gewoon. Het lucht ligt onschadelijk en als je de slaapoppervlak 72 uren toelaat luchten, vervaagt die lucht. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd met het doel zuigelingen op het toelaten slapen. Daarom maak je je niet bekommeringen over het geur uit jouw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Opblaasbare Bedden

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️