Opberg Lades 🔥 8 OPMERKELIJKE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Opberg Lades:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Opberg Lades

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Opberg Lades: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Opberg Lades

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Opberg Lades

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Opberg Lades Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de deken om te wassen, blijkt de dekbed te zwaar ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er een tweetal formaten verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en de prijs begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument kan de temperatuur vanuit de bed worden gereguleerd. Het apparaat hoort naast de het slaapplek te wezen opgesteld plus mogen door middel van één afstandsbediening zijn aangepast. Van dit bestaan de batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier diverse bedden. We concentreren in op het twee populairste materassen: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben ’n omvang vanaf 25 cm. De O2 kent een medium naar vast aard, wat uitstekend geschikt is bij zijde en rugzijde slapers.

De hybrid blijkt precies een beetje steviger. De grote verschil tussen de 2 materassen schijnt het aan het hybride een pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
De minste formaat van de Het Emma merk O2 materas kostprijs €439 en de grootste maat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas starten de prijzen van 899 tot en met €2.039. Gelijkend op u kan zien, gaan het prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Opberg Lades

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, support en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukplekken (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de ruggengraat, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook foam en interne veren ieder eigen krachtige aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel beleeft dat je handen slapen, is een schuim matras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij beter ventileert. Indien je veel transpireert of in een heel nat milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor een wat knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een intense lucht kun bezitten?

Ja, wanneer uw recente Emma-bed een lucht bezit, ligt dat zeer normaal. Het stank is ongevaarlijk en wanneer je hetzij matras 72 uren laat toe ventileren, verdampt deze geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op het te rusten. Dus maakt u geen enkele bekommeringen aangaande het geur van uw recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Opberg Lades

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️