Onderdelen Trampoline 🔴 11 VERRASSENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Onderdelen Trampoline:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Onderdelen Trampoline

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Onderdelen Trampoline: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Onderdelen Trampoline

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Onderdelen Trampoline

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Onderdelen Trampoline Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de dekentje om te wassen, is het dekentje te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad gereedschap kan het warmte van het bedje wezen geregeld. De machine dient vlakbij de bedden om te wezen opgesteld en kan via een afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kostprijs vanaf de tempereerpad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse matrassen. Wij zoomen in op het 2 favoriete matrassen: Het Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beide matrassen bezitten een omvang van 25 centimeter. De O2 bezit een middelmatig naar vast karakter, wat goed geschikt is bij kant en tevens rugzijde slapers.

Het hybride blijkt net een beetje steviger. Het grootste onderscheid tussenin de een tweetal matrassen blijkt dat op de gemengde één pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
De minste afmeting vanaf de Het Emma merk O2 materas bedraagt 439 euro en tevens de grootste maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de kosten van €899 tot en met €2.039. Net als je mag zien, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Onderdelen Trampoline

Naast de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Wie ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem treedt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lang op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Zoals gelijk elk stoffen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk sterke kanten. Vulling functioneert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een zeer nat klimaat verblijft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de boven opperste laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (echter toch vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke geur mag ervaren?

Klopt, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een stank heeft, staat datgene erg normaal. Die lucht staat ongevaarlijk en indien je het bed twee en zeventig uur laat doorluchten, verdwijnt dat geur. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op de te rusten. Dus maak jij geen enkele zorgen betreffende het stank uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Onderdelen Trampoline

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️