Nieuwe Emma Matras ✔️ 14 ONTHULLENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je hoe je de beste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nieuwe Emma Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Nieuwe Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Nieuwe Emma Matras: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Nieuwe Emma Matras

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Nieuwe Emma Matras

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Nieuwe Emma Matras Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is te de deken te wassen, blijkt de dekentje te zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook de kosten start bij €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kunnen het warmtegraad van de bedje zijn beheerd. De machine hoort naast de bed te wezen neergezet plus mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bevinden het accu’s geen standaard ingesloten. De kosten vanaf het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende bedden. We concentreren in het een tweetal populairste matrassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten één diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft een gemiddeld naar ferm karakter, dat prima geschikt is bij zij en tevens rugslapers.

Het gemengde is juist enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussendoor het een tweetal matrassen schijnt het op het hybride een pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinste maat van de Het Emma merk O2 matras kost €439 en de grootste maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen het kosten van 899 euro tot en met €2.039. Zoals jij mag aanschouwen, bewegen de prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Nieuwe Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Personen die last voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de rug, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het meest geschikt is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en schuim?

Net zoals elk stoffen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterke kanten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Als je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer leeft, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag is aangepast voor voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar dat mijn eigen matras een intense stank kun ervaren?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een stank heeft, staat het feit dat zeer normaal. Het stank staat onschadelijk en als jij het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat toe luchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om zuigelingen op te slapen. Derhalve maak je geen zorgen aangaande de lucht van je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Nieuwe Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️