Nieuwe Boxspring Kopen 🔴 6 ONVOORSTELBARE TRUCS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nieuwe Boxspring Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Nieuwe Boxspring Kopen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het 02 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Nieuwe Boxspring Kopen: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Nieuwe Boxspring Kopen

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Nieuwe Boxspring Kopen

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Nieuwe Boxspring Kopen Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk is te de dekbed om te schoonmaken, is het deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 plus de kosten vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met de temp pad tool mag de temperatuur vanuit het bedje zijn geregeld. Het toestel dient naast de de bed te worden neergezet en ook mogen door middel van 1 afstandbediening zijn aangepast. Van dit zijn het energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. De kostprijs van de temp pad is 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse materassen. We zoomen in het twee populairste materassen: Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Beide bedden kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 kent één middelmatig naar ferm karakter, dat goed past voor kant en ook achterkant slapers.

Het gemengde schijnt net iets steviger. De grote verschil tussenin de een tweetal matrassen is het feit dat aan de gemengde ’n pocketveer laagje blijkt geïntegreerd.
De minste formaat vanaf het Emma O2 bed kostprijs €439 en tevens het grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het kosten vanuit 899 tot en met €2.039. Net als u mag zien, gaan de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nieuwe Boxspring Kopen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Wie last ervaart door drukplekken (doorgaans als een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te zakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te lang op erg oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals als elk materialen hebben ook vulling en binnen veren elk unique sterke punten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast voor een wat knusser wolkengevoel en dientengevolge als meer zacht (echter toch vaster dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een intense stank kun hebben?

Klopt, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat datgene erg gewoon. De lucht is ongevaarlijk en wanneer jij de bed twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd met het doel baby op de toelaten dutten. Daarom maakt u niet zorgen over deze lucht van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Nieuwe Boxspring Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️