Nieuw Hanenburg 🔥 5 SCHOKKENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nieuw Hanenburg:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Nieuw Hanenburg

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Nieuw Hanenburg: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Nieuw Hanenburg

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Nieuw Hanenburg

Naast de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Nieuw Hanenburg Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, blijkt het dekbed te gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro euro’s.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool mag het warmtegraad vanuit het bedden worden geregeld. De apparaat hoort vlakbij het slaapplek om te worden opgesteld plus mag door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit bestaan de accu’s niet standaard bijgevoegd. De prijs vanaf de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal diverse matrassen. We focussen in het een tweetal favoriete bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen hebben één diktegraad van 25. Het O2 bezit één middelmatig tot ferm eigenschap, wat goed geschikt is bij zijde en rugslapers.

De hybride is net iets harder. Het grootste afwijking tussendoor het een tweetal matrassen blijkt dat bij het hybride één pocketvering laag is toegevoegd.
De minste afmeting vanaf de Het Emma O2 matras kost 439 euro en het grote afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid matras vangen aan het tarieven vanuit €899 t/m €2.039. Gelijkend op je mag zien, lopen de prijzen sterk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Nieuw Hanenburg

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukpunten (doorgaans indien een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en start door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt vaker voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder eigen sterk kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel vochtig milieu leeft, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt door het over het algemeen beschouwd als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als softer (maar toch steviger dan de Originele) wordt gezien.

Klopt het feit dat mijn bed een sterke geur mag ervaren?

Ja, wanneer jouw verse Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, staat datgene erg gewoon. De geur staat onbedreigend en wanneer jij hetzij matras twee en zeventig uur toelaat luchten, vervaagt dat lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend om zuigelingen op te rusten. Daarom maak jij geen zorgen aangaande deze lucht van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Nieuw Hanenburg

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️