Nieuw Bed Last Van Rug 🔴 6 SIMPELE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Nieuw Bed Last Van Rug:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Nieuw Bed Last Van Rug

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Nieuw Bed Last Van Rug: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Nieuw Bed Last Van Rug

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Nieuw Bed Last Van Rug

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Nieuw Bed Last Van Rug Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn te de dekbed te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm alsook 240 bij 220 en de kostprijs begint bij €165 EUR.

Temp pad

Met het temp pad tool kunnen de temperatuur vanaf het bed zijn beheerd. De toestel dient naast de het bedden om te zijn neergezet en mogen met één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan bevinden het accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kosten van de tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 verschillende matrassen. Wij concentreren in het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beide materassen kennen één diktegraad van 25. De O2 heeft ’n medium naar ferm aard, wat uitstekend aansluit voor zij en ook rugslapers.

Het hybride blijkt net enigszins steviger. Het grote verschil tussen het twee materassen schijnt het bij het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere afmeting vanaf de Het Emma O2 matras kostprijs 439 en ook de grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid bed starten het kosten van €899 tot 2039 euro. Gelijkend op u kunt bekijken, bewegen het prijzen sterk verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Nieuw Bed Last Van Rug

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Gelijk gelijk elk grondstoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterk aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere optie in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden zodoende wat meer steun. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer leeft, is de verenkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium stevig matras dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Original Hybrid, waarbij de boven laag is aangepast voor om een wat warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een krachtige lucht kun bezitten?

Inderdaad, wanneer uw recente Emma-matras een lucht heeft, is datgene heel gebruikelijk. Die stank ligt ongevaarlijk en wanneer jij de matras twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdwijnt die geur. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en tevens toegestaan om baby op de om slapen. Dus maak je u niet zorgen over de lucht afkomstig van je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Nieuw Bed Last Van Rug

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️