Molton Voor Topper ᐅ 5 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton Voor Topper:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om je de beste slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Molton Voor Topper

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Molton Voor Topper: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Molton Voor Topper

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Molton Voor Topper

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Molton Voor Topper Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om de dekbed om te wassen, blijkt het deken te gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 formaten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook de kosten vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool mag de temperatuur van het bedden zijn beheerd. Het apparaat hoort vlakbij de bed om te wezen opgesteld en mag met een afstandsbediening worden bijgesteld. Van dit zijn het batterijen geen standaard inbegrepen. De prijs vanaf het tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende materassen. Wij zoomen in op het 2 favoriete materassen: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben één omvang van 25. De O2 bezit een middelmatig naar vast aard, hetgeen uitstekend past voor zij en achterkant slapers.

De hybrid is juist enigszins steviger. De grootste verschil tussenin het een tweetal bedden blijkt dat bij het hybrid ’n pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het kleinere formaat vanaf het Emma O2 materas kostprijs 439 en ook het grootst afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed starten het prijzen van €899 t/m €2.039. Zoals je kunt aanschouwen, gaan het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton Voor Topper

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die pijn heeft door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de eerder genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook foam en binnen veren elk unique sterk punten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en geven zodoende wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen beschouwd als een medium hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag is aangepast voor te een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn slaapoppervlak een intense stank kan bezitten?

Klopt, als uw verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Het stank is ongevaarlijk en indien je het matras tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, vervaagt die stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel baby’s op het om slapen. Derhalve maak u geen bezorgdheden aangaande het geur uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Molton Voor Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️