Molton Topper 180×200 🔴 15 VERBORGEN WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton Topper 180×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Molton Topper 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Molton Topper 180×200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Molton Topper 180×200

Emma Sleep heeft een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Molton Topper 180x200

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Molton Topper 180×200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar is te het deken om te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het kosten start op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool kunnen de warmtegraad van de bedje wezen gereguleerd. Het machine hoort vlakbij de bedden te zijn opgesteld en ook mag via een afstandsbediening wezen versteld. Hiervan zijn het accu’s niet echt standaard bijgevoegd. De kosten van het temp pad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse materassen. We focussen in op de twee populairste matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden materassen kennen ’n diktegraad van 25. Het O2 kent een gemiddeld naar stevig aard, wat uitstekend geschikt is voor kant en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt net enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussen het 2 matrassen blijkt het aan het gemengde ’n pocketveer niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinste formaat van het Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 en het grootst formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan het prijzen van €899 tot 2.039 euro. Zoals jij mag bekijken, lopen de tarieven krachtig uiteen.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton Topper 180×200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te danken door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn heeft door drukpunten (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het beste is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te lang op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Net gelijk elk materialen hebben ook schuim en binnenveren hun unique sterke kanten. Schuim functioneert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig klimaat woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een beetje gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog steeds vaster dan de Original) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kun bezitten?

Ja, indien uw verse Emma-bed een stank ervaart, staat datgene heel gewoon. Die lucht ligt ongevaarlijk en wanneer jij hetzij bed 72 uren toelaat luchten, vervaagt die lucht. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel zuigelingen op te rusten. Derhalve maakt jij geen enkele bekommeringen over de geur afkomstig van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Molton Topper 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️