Molton Hoeslaken 200×220 ᐅ 14 VERRASSENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton Hoeslaken 200×220:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Molton Hoeslaken 200x220

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Molton Hoeslaken 200×220: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Molton Hoeslaken 200×220

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Molton Hoeslaken 200x220

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Molton Hoeslaken 200×220 Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om de dekentje te reinigen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de kostprijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kan het warmtegraad van het bedje worden beheerd. Het apparaat moet naast de de bedden te worden neergezet plus mogen met 1 afstandbediening wezen aangepast. Daarvan bevinden de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De kosten vanaf de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit vier diverse bedden. We zoomen in op het een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben ’n dikte van 25 cm. De O2 kent een middelmatig tot stevig karakter, wat prima past bij zijde en ook rugzijde slapers.

De hybride blijkt juist iets harder. Het grote afwijking tussendoor de twee matrassen is dat op de gemengde ’n pocketveer laagje schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Emma O2 bed bedraagt €439 en tevens de grote formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen het tarieven van €899 tot en met 2.039 euro. Zoals jij kunt aanschouwen, gaan de kosten sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton Hoeslaken 200×220

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Wie ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra support verleent. Het beste is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt aker voor bij mensen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocket veer en foam?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook foam en binnenveren elk unique sterke kanten. Foam werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat toegevoegde support. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel transpireert of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast om een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als softer (desalniettemin toch vaster dan de Oorspronkelijke) wordt beschouwd.

Is het juist dat mijn slaapoppervlak een sterke geur kan bezitten?

Inderdaad, wanneer uw verse Emma-matras een stank ervaart, staat dat heel gewoon. Het lucht staat ongevaarlijk en indien jij hetzij bed tweeënzeventig uren laat toe ventileren, verdampt dat geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om baby’s op de toelaten rusten. Dus maakt je geen zorgen aangaande het geur van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Molton Hoeslaken 200×220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️