Molton 180×210 ➡️ 9 LUCRATIEVE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton 180×210:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om je de perfecte nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Molton 180x210

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Molton 180×210: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Molton 180×210

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Molton 180x210

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Molton 180×210 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de deken te reinigen, is het deken te zwaar voor huiselijke wasautomaten. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en ook het kosten begint op 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad vanaf de bed wezen beheerd. De machine dient naast de het bedden te worden geplaatst plus kan door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan bevinden het accu’s geen standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende matrassen. We concentreren in het 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten een dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft een gemiddeld tot stevig aard, wat prima aansluit voor kant en ook rugslapers.

Het gemengde schijnt net een beetje steviger. De grootste onderscheid tussen de 2 matrassen blijkt het feit dat bij het gemengde één pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere afmeting van het Het Emma O2 matras kost 439 en de grootst maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het kosten vanuit €899 t/m 2039 euro. Net als u kan bekijken, lopen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton 180×210

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan meer en meer gemak, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die erkend zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie pijn heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige kanten. Vulling opereert drukverlagend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een betere optie voor.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en bieden zodoende wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet of in een erg nat weer leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast voor voor een wat knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (echter nog steeds vaster dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een sterke geur kun bezitten?

Ja, wanneer je recente Emma-bed een stank bezit, ligt het feit dat erg normaal. Het geur is onbedreigend en wanneer jij het matras twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, vervaagt die lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens erkend voor het doel baby’s op het om dutten. Derhalve maak je jij niet bekommeringen aangaande het lucht uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Molton 180×210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️