Molton 100 Katoen ᐅ 11 OPZIENBARENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit stuk leer je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Molton 100 Katoen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Molton 100 Katoen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Molton 100 Katoen: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Molton 100 Katoen

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Molton 100 Katoen

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Molton 100 Katoen Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar blijkt te zijn om de deken om te reinigen, blijkt het dekbed te erg zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er bestaan 2 maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 plus het prijs vangt aan bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen de warmte vanaf het bedden zijn gereguleerd. De machine moet naast de de bedden om te wezen neergezet plus mogen door middel van één afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan bestaan het accu’s geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van het temp pad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 uiteenlopende materassen. Wij focussen in op de twee populairste bedden: Het Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben een diktegraad van 25 cm. Het O2 kent een middelmatig tot vast eigenschap, wat goed past bij zij en ook achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist iets steviger. Het grootste verschil tussen de 2 matrassen is dat bij het gemengde een pocketvering laagje is toegevoegd.
De kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt €439 en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid matras starten de tarieven vanaf €899 t/m 2.039 euro. Zoals je kan aanschouwen, gaan het prijzen krachtig uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Molton 100 Katoen

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen voorschotelen.

Wie ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een verkeerde positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel voordeel bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren hun afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je vingers tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat meer support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer dampig weer verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een medium hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast om om een wat knusser wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke bed een intense lucht kan hebben?

Inderdaad, als je verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat datgene zeer gebruikelijk. Het stank is onbedreigend en wanneer u hetzij matras tweeënzeventig uur laat toe ventileren, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook toegestaan met het doel zuigelingen op de toelaten rusten. Daarom maakt u niet bekommeringen aangaande het geur van je verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Molton 100 Katoen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️