Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap 🔥 12 MAKKELIJKE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten beschikbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap

Emma biedt een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed te schoonmaken, blijkt de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er 2 maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en de prijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap mag het temperatuur van de bedje wezen beheerd. Het apparaat hoort naast de de slaapplek te zijn neergezet en ook mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Van dit bevinden het batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse materassen. Wij focussen in op de twee meest populaire bedden: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden materassen hebben ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld naar ferm karakter, dat uitstekend aansluit bij kant en tevens rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net iets steviger. De grootste onderscheid tussen het 2 matrassen blijkt het feit dat aan het gemengde een pocketveringssysteem laagje blijkt toegevoegd.
De kleinste afmeting vanaf het Emma O2 materas kost 439 en tevens de grootst formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed vangen aan het kosten vanaf 899 t/m 2.039 euro. Net als jij kan bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Zoals als ieder materialen hebben ook schuim en binnen veren hun unique sterk aspecten. Vulling werkt druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel ervaart dat je vingers slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Klopt dat mijn bed een sterke stank kan ervaren?

Ja, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt datgene heel gewoon. Het stank is onschadelijk en wanneer u het slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe luchten, verdwijnt deze stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan om baby’s op de toelaten slapen. Derhalve maak u geen zorgen betreffende het geur van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Moe Wakker Worden Na 8 Uur Slaap

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️