Mijn Consumentenbond ➡️ 8 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Mijn Consumentenbond:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Mijn Consumentenbond

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Mijn Consumentenbond: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Mijn Consumentenbond

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Mijn Consumentenbond

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Mijn Consumentenbond Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het mogelijk blijkt te zijn om het dekentje om te wassen, is de dekentje te gewichtig gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus het kostprijs begint bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool mag het warmtegraad van de bed worden beheerd. De apparaat dient naast het bedden te worden neergezet plus mogen door middel van een afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan zijn de batterijen geen standaardgewijs ingesloten. De prijs van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit vier diverse bedden. We zoomen in de een tweetal populairste materassen: Het Emma merk O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei bedden kennen een dikte vanaf 25. De O2 heeft een medium tot stevig eigenschap, wat goed geschikt is voor zijde en tevens achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist een beetje steviger. Het grootste verschil tussenin de 2 materassen schijnt dat op de hybrid één pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
De kleinere afmeting van de Het Emma merk O2 bed kostprijs 439 en tevens de grootst maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid bed starten de tarieven vanuit €899 tot en met 2.039 euro. Net als je mag zien, bewegen de prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma- garantie en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Mijn Consumentenbond

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (gewoonlijk indien een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat meer ondersteuning verleent. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt regelmatig voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketvering en vulling?

Zoals als elk stoffen hebben ook schuim en interne veren elk afzonderlijk sterke aspecten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg nat klimaat leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een sterke geur kun hebben?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, is het feit dat erg normaal. Die geur ligt onschadelijk en wanneer u hetzij bed 72 uren laat toe doorluchten, vervaagt deze stank. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens toegestaan voor het doel baby op het toelaten slapen. Daarom maakt jij geen bekommeringen betreffende het geur afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Mijn Consumentenbond

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️