Metaal Bed ☑️ 7 OPZIENBARENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Metaal Bed:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Metaal Bed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Metaal Bed: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Metaal Bed

Emma Sleep biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Metaal Bed

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Metaal Bed Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde haalbaar is te de dekentje om te wassen, blijkt het deken te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar van 150×200 cm en 240 bij 220 en de kosten start op 165 euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool mag het warmte van het bedje zijn beheerd. De apparaat hoort naast het slaapplek om te zijn opgesteld plus mag via een afstandsbedieningstoestel worden bijgesteld. Daarvan bestaan het batterijen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De prijs vanaf het temp pad is €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. We zoomen in de een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en ook de Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten een dikte van 25 centimeter. Het O2 kent ’n gemiddeld naar ferm eigenschap, hetgeen uitstekend aansluit bij zijde en rugslapers.

Het hybride blijkt juist iets steviger. Het belangrijkste verschil tussen de een tweetal bedden schijnt dat op het hybrid één pocketveringssysteem niveau is toegepast.
Het kleinere formaat van het Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en de grootst formaat €1.069. de Emma Hybrid bed vangen aan de kosten vanaf 899 euro tot en met 2.039 euro. Gelijkend op u kunt bekijken, lopen de kosten sterk uiteen.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Metaal Bed

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer comfort, ondersteuning en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het teveel massa ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra support verleent. Het beste is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en interne veren ieder afzonderlijk sterke punten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat extra support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je veel transpireert of in een erg dampig klimaat woont, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Is het waar dat mijn bed een krachtige lucht kan ervaren?

Klopt, als uw recente Emma-matras een geur heeft, ligt het feit dat erg normaal. De geur staat onschadelijk en indien jij de matras 72 uurtjes laat toe luchten, vervaagt deze geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby op het toestaan rusten. Derhalve maak je jij geen bezorgdheden over het geur van uw verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Metaal Bed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️