Meiland Emma Matras 🔴 14 BEWEZEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Meiland Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om je de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Meiland Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Meiland Emma Matras: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Meiland Emma Matras

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research voordat je een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Meiland Emma Matras

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Meiland Emma Matras Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat het haalbaar schijnt te zijn om de deken om te schoonmaken, is de dekentje te zwaar gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan 2 afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240×220 en ook de kostprijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad gereedschap kunnen de temperatuur van de bed worden gereguleerd. De apparaat hoort naast de bed te zijn geplaatst plus mogen met 1 afstandbediening zijn aangepast. Van dit bestaan de batterijen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende matrassen. We zoomen in op de twee meest populaire materassen: Het Emma merk O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een gemiddeld naar ferm eigenschap, dat goed geschikt is voor kant en ook achterkant slapers.

De gemengde blijkt net iets steviger. Het grootste onderscheid tussenin het een tweetal bedden blijkt dat op het hybride één pocketveer niveau is toegepast.
De minste maat van de Emma O2 matras kost €439 en tevens de grote maat €1.069. de Emma Hybrid matras starten de prijzen vanuit €899 t/m 2039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, gaan het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Meiland Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen geven.

Degenen die last ervaart door drukplekken (meestal wanneer een deel van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals ieder stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun unique krachtige punten. Foam functioneert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een schuim matras vermoedelijk een verbeterde alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en geven zodoende wat meer support. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je veel zweet of in een heel nat klimaat woont, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven opperste laag is aangepast om voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het waar datgene mijn persoonlijke matras een sterke stank kan ervaren?

Inderdaad, indien jouw verse Emma-bed een geur heeft, ligt dat zeer gewoon. Die geur ligt onschadelijk en indien u het bed 72 uren laat toe ventileren, verdwijnt dat geur. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en ook goedgekeurd voor het doel baby’s op de toelaten slapen. Daarom maak jij geen enkele bezorgdheden betreffende de geur uit jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Meiland Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️