Matt Walker Sleep Hygiene ☑️ 14 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Walker Sleep Hygiene:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen bij de website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matt Walker Sleep Hygiene

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matt Walker Sleep Hygiene: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Matt Walker Sleep Hygiene

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matt Walker Sleep Hygiene

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Matt Walker Sleep Hygiene Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het haalbaar schijnt te zijn te de dekentje om te schoonmaken, blijkt het deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm en 240×220 en ook het prijs start bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad gereedschap kan de temperatuur vanuit het bed zijn geregeld. Het apparaat dient naast het bed om te zijn neergezet en ook kan via één afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. We focussen in op de 2 populairste materassen: Het Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Beide bedden bezitten ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 kent een gemiddeld naar vast aard, wat goed geschikt is voor kant en ook achterkant slapers.

Het hybrid is juist een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussendoor het een tweetal bedden schijnt het feit dat op de gemengde ’n pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma O2 matras kost €439 en tevens de grootste afmeting 1069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de kosten vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Zoals je mag bekijken, gaan de tarieven krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Walker Sleep Hygiene

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet alle gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukzones (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupen), heeft meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is vervolgens één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk als ieder stoffen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk sterk punten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een superieure alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een heel dampig klimaat verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een medium hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag is aangepast voor om een beetje warmer wolkengevoel en daarom als softer (echter nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Is het juist dat mijn matras een krachtige geur mag hebben?

Inderdaad, wanneer uw recente Emma-matras een geur bezit, is het feit dat erg gewoon. De geur is onschadelijk en als u het slaapoppervlak 72 uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt dat lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om baby’s op het toelaten dutten. Dus maak je u geen bekommeringen betreffende deze lucht afkomstig van uw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matt Walker Sleep Hygiene

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️