Matt.Sleeps ✔️ 7 SIMPELE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt.Sleeps:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gecreëerd om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Verder zit wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende maten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matt.Sleeps

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matt.Sleeps: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matt.Sleeps

Emma biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Matt.Sleeps

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Matt.Sleeps Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk is om het dekentje om te schoonmaken, is het dekentje te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er 2 maten beschikbaar van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en het kosten begint op €165 euro’s.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan het warmte vanaf het bedje wezen geregeld. De toestel moet naast de de slaapplek om te worden geplaatst en ook mogen met een afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan zijn het accu’s niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 verschillende materassen. We zoomen in op het twee favoriete matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten één diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 bezit ’n gemiddeld naar vast eigenschap, dat uitstekend aansluit bij zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybride schijnt juist enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussen het een tweetal materassen is dat op het hybride één pocketveringssysteem laag schijnt toegepast.
De kleinere maat van de Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en het grootst maat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas starten de tarieven vanaf €899 tot en met 2.039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, gaan de prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt.Sleeps

Buiten de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, support en warmtebeheersing door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het meest passend is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk zoals ieder materialen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen krachtige kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat meer ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg dampig milieu leeft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meest gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om voor een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dus als softer (maar nog steviger dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige geur mag bezitten?

Klopt, wanneer uw recente Emma-matras een lucht ervaart, ligt het feit dat erg gewoon. Het geur staat onschadelijk en als jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe luchten, verdampt deze geur. Ons items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens goedgekeurd met het doel baby’s op toelaten rusten. Dus maakt jij niet bekommeringen betreffende deze geur van jouw nieuwe Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matt.Sleeps

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️