Matt Sleeps Vs Swiss Sense ✔️ 9 VERRASSENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Vs Swiss Sense:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit wel een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matt Sleeps Vs Swiss Sense

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Vs Swiss Sense: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matt Sleeps Vs Swiss Sense

Emma Sleep heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Matt Sleeps Vs Swiss Sense

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Vs Swiss Sense Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het denkbaar blijkt te zijn om de deken om te wassen, blijkt de deken te zwaarwegend gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm tevens 240×220 en ook de kosten start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap mag het warmtegraad vanuit de bedden zijn gereguleerd. De toestel hoort naast de slaapplek om te wezen neergezet en mag via één afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bevinden het accu’s niet standaardgewijs inbegrepen. De kosten van de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal verschillende materassen. Wij zoomen in op het een tweetal populairste materassen: Het Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben één diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft een gemiddeld naar ferm karakter, hetgeen prima past bij zijde en ook rugzijde slapers.

Het hybride is precies iets steviger. Het grote onderscheid tussen de 2 materassen schijnt het aan de gemengde één pocketveringssysteem niveau schijnt toegevoegd.
De kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 materas kost €439 en tevens het grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het prijzen vanuit €899 tot €2.039. Gelijkend op u kunt zien, gaan de kosten krachtig uiteen.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Vs Swiss Sense

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan toenemend comfort, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die last voelt door drukpunten (gewoonlijk wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig belasting ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer support biedt. Het meest passend is dan eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te lang op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben heel veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Net als alle materialen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen krachtige punten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je vingers slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat extra support. Het voornaamste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel nat weer verblijft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje knusser wolkengevoel en dus als softer (echter toch harder dan de Originele) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een sterke lucht kun hebben?

Inderdaad, wanneer je recente Emma-bed een lucht ervaart, staat het feit dat erg gewoon. Die geur is onschadelijk en wanneer jij het bed 72 uurtjes laat toe ventileren, vervaagt die geur. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan voor het doel baby op de laten rusten. Daarom maak je geen enkele zorgen over deze stank afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Vs Swiss Sense

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️