Matt Sleeps Loft Hoofdbord ✔️ 9 ONGEBRUIKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Loft Hoofdbord:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Matt Sleeps Loft Hoofdbord

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Loft Hoofdbord: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Matt Sleeps Loft Hoofdbord

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Matt Sleeps Loft Hoofdbord

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Loft Hoofdbord Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat het mogelijk blijkt te zijn te de deken te wassen, is het dekentje te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en de kostprijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad tool kunnen het temperatuur vanuit de bedje zijn geregeld. Het toestel hoort naast de de slaapplek om te wezen neergezet en ook kan door middel van een afstandbediening worden aangepast. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaard bijgevoegd. Het kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. We zoomen in het een tweetal populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide materassen hebben één dikte vanaf 25. De O2 bezit één middelmatig naar stevig karakter, dat prima aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

Het gemengde is net een beetje harder. De belangrijkste afwijking tussenin het 2 bedden blijkt het aan het gemengde ’n pocketvering laag blijkt toegevoegd.
De kleinere maat van het Het Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens het grote formaat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de kosten vanaf 899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op jij kan zien, lopen het tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Loft Hoofdbord

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Wie ongemak heeft door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgesloten als het overmatig belasting verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lang op heel verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Net als alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder unique sterke kanten. Schuim opereert druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en geven zodoende wat meer support. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een erg vochtig weer verblijft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag is aangepast te een wat knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (maar nog harder dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige stank mag ervaren?

Ja, indien je verse Emma-matras een lucht ervaart, is het feit dat erg normaal. De lucht ligt onbedreigend en als jij hetzij matras twee en zeventig uur toelaat doorluchten, verdwijnt deze stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op om slapen. Daarom maak u geen enkele bezorgdheden over het lucht uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Loft Hoofdbord

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️