Matt Sleeps Instructie 🔥 3 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Instructie:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jouw de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Matt Sleeps Instructie

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Instructie: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen variërend van 10 en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend bedrijf blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Matt Sleeps Instructie

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Matt Sleeps Instructie

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Instructie Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk is te het deken om te schoonmaken, blijkt het deken te zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er een tweetal afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en ook de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met de temp pad tool kan het warmtegraad vanaf het bedje wezen gereguleerd. De machine hoort vlakbij de bed te worden opgesteld plus kan met een afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Daarvan zijn het accu’s niet standaard inbegrepen. De prijs van de temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal verschillende matrassen. We concentreren in de 2 populairste materassen: Het Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide matrassen kennen één omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent een middelmatig tot ferm eigenschap, dat prima past bij zijde en rugslapers.

Het hybride is juist enigszins harder. Het belangrijkste afwijking tussenin het 2 materassen blijkt het feit dat op de hybride een pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma O2 matras kost 439 euro en tevens de grootst formaat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten vanuit 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kan aanschouwen, gaan het prijzen aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Instructie

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort pijn dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn heeft door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het te veel gewicht verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra belang heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren hun eigen sterk kanten. Foam werkt druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef krijgt dat je hand slapen, is een schuim matras vermoedelijk een betere alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven hierdoor wat meer steun. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Wanneer je veel zweet of in een erg vochtig klimaat leeft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride is beschouwd als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin nog vaster dan de Original) is beschouwd.

Is het waar dat mijn matras een intense geur kun hebben?

Inderdaad, indien je verse Emma-matras een geur heeft, staat dat zeer gebruikelijk. De lucht staat ongevaarlijk en indien je de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat ventileren, verdampt dat stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens goedgekeurd voor het doel zuigelingen op het om dutten. Dus maak je jij geen bekommeringen aangaande de stank van uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Instructie

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️