Matt Sleeps Forum ➡️ 12 ONTHULLENDE WEETJES

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Forum:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om jou de beste nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matt Sleeps Forum

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Forum: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Matt Sleeps Forum

Emma biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Matt Sleeps Forum

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Forum Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om de dekbed te wassen, blijkt het deken te erg zwaarwegend gedurende binnenlandse wasmachines. Er twee maten beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool kunnen het temperatuur vanaf het bed wezen gereguleerd. De toestel hoort naast de slaapplek om te wezen neergezet plus mag door middel van een afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bestaan de batterijen geen standaardmatig ingesloten. Het kostprijs van de temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. We focussen in de 2 meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben een omvang van 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld tot stevig karakter, hetgeen goed aansluit bij zijde en tevens achterkant slapers.

Het gemengde blijkt juist enigszins steviger. De belangrijkste verschil tussenin het twee matrassen is dat aan het gemengde een pocketveringssysteem laag schijnt toegevoegd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma O2 matras kostprijs 439 en de grootst maat 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het tarieven vanuit 899 euro tot en met €2.039. Zoals u mag zien, lopen het kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Forum

Naast de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen helaas niet gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans indien een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun geeft. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun unique sterk kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en bieden hierdoor wat extra support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel nat milieu woont, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een wat gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (maar nog steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht kun hebben?

Ja, indien jouw nieuwe Emma-matras een stank bezit, is dat erg normaal. De stank ligt onbedreigend en als jij hetzij slaapoppervlak 72 uren laat luchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel baby’s op te rusten. Daarom maak je jij geen bezorgdheden betreffende het lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Forum

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️