Matt Sleeps Configurator ☑️ 14 SCHOKKENDE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleeps Configurator:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jou de ideale slaap te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleine maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De 02 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Matt Sleeps Configurator

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige wat anders is dan de O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Matt Sleeps Configurator: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Matt Sleeps Configurator

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een aankoop doet, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Matt Sleeps Configurator

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Matt Sleeps Configurator Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het feit dat het denkbaar blijkt te zijn om het dekbed te reinigen, blijkt het dekbed te zwaar voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240 bij 220 en ook de prijs vangt aan bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool kan de temperatuur vanuit het bedden worden geregeld. Het apparaat hoort naast de slaapplek om te worden opgesteld plus mag via één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen niet echt standaardgewijs ingesloten. De prijs van het temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende matrassen. We zoomen in op het een tweetal meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen bezitten één dikte vanaf 25. Het O2 kent ’n middelmatig naar vast karakter, dat goed aansluit voor kant en tevens achterkant slapers.

De hybride blijkt precies een beetje steviger. Het grote afwijking tussenin de 2 bedden schijnt dat op de gemengde een pocketveer niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere maat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en ook de grootste afmeting 1069 euro. de Emma Hybrid bed beginnen het tarieven van €899 tot en met 2.039 euro. Gelijkend op je mag bekijken, gaan de tarieven aanzienlijk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleeps Configurator

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie pijn voelt door drukzones (meestal indien een gedeelte van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem doet zich vaker voor bij mensen die wat zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun unique sterk punten. Foam functioneert drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor.

Interne veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Als je overvloedig zweet of in een erg nat klimaat leeft, is de veerkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast te een wat warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (maar nog vaster dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht mag ervaren?

Klopt, als jouw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, is datgene erg gewoon. De stank staat onbedreigend en wanneer u de slaapoppervlak twee en zeventig uur laat ventileren, verdwijnt dat stank. Ons items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op het te dutten. Derhalve maak je jij geen zorgen over het lucht uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Matt Sleeps Configurator

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️