Matt Sleep Matras ᐅ 10 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Recensies en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Matt Sleep Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om jou de perfecte nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van formaten te koop. Het kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Matt Sleep Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Matt Sleep Matras: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Matt Sleep Matras

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Matt Sleep Matras

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Matt Sleep Matras Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om het dekbed om te schoonmaken, is het dekbed te erg gewichtig gedurende binnenlandse wasautomaten. Er 2 formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 cm en 240×220 en ook het prijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de temperatuurpad tool mag de warmte vanaf de bedje wezen beheerd. Het toestel hoort naast de het bedden te wezen opgesteld plus mag via één afstandbediening zijn aangepast. Van dit bevinden de energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. Het prijs van het temp pad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende materassen. Wij focussen in op de een tweetal favoriete matrassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden materassen kennen één omvang van 25. De O2 bezit een medium tot vast karakter, wat goed aansluit bij kant en tevens achterkant slapers.

Het gemengde is precies een beetje steviger. De belangrijkste verschil tussen het een tweetal matrassen is het feit dat bij de hybride één pocketvering niveau is geïntegreerd.
Het kleinere formaat vanaf het Het Emma O2 materas kost 439 euro en tevens de grote formaat €1.069. de Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven van €899 tot €2.039. Net als jij kan zien, bewegen de kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Matt Sleep Matras

Naast de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die last heeft door drukzones (meestal indien een deel van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het overmatig gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste positionering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die simpelweg te lange tijd op erg oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en microveren, om de voorgaand besproken problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk als alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder afzonderlijk sterke aspecten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren daardoor wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje gezelliger wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Originele) wordt beschouwd.

Is het juist dat mijn matras een intense lucht kun ervaren?

Inderdaad, als uw verse Emma-matras een stank ervaart, is datgene heel normaal. Die stank is ongevaarlijk en indien je hetzij bed twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdampt dat stank. Onze eigen items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel baby’s op te dutten. Daarom maak je je geen bekommeringen aangaande de geur van uw recente Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Matt Sleep Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️